GYAKORI KÉRDÉSEK & VÁLASZOK 

Csak angolul lesz?

Az egész program (funkciók, infószövegek, tippek) magyar és angol nyelven elérhetőek. A ShopRenteresek számára a jövőben is készítünk magyar verziót a fejlesztésekhez/tippekhez.

Ami viszont az értékesítéshez és supporthoz kell, a használt rendszerek, sales oldal, e-mailek, helpdesk oldal, videók, infotermékek, funkcióértesítők, Social Media oldalak és csoportok, stb. - ezek csak angol nyelven lesznek elérhetőek.

Ügyfélszolgálatot jelenleg még tudunk magyarul biztosítani, ezt viszont garantálni nem tudjuk hosszú távon (például 2 év mva), hiszen lehetséges, hogy az ügyfélkapcsolatos kolléga nem fog tudni magyarul.

Mit jelent a 14 napos próba:

Regisztráció után minden felhasználó a 14 napos próba verziót éri el a Conversific teljes funkcionalitásával, minden PRO funkcióval. A 14 nap elteltével automatikusan FREE csomagba kerül, amennyiben nem fizet elő hogy tovább használhassa a PRO funkciók kimutatásait. Fizetési és árazási információk a Megrendelés menüpontban érhetőek el:

Ha telepítem, nem fog elrontani semmit a ShopRenteres boltomban?

A ShopRenterből csak kifelé veszünk adatot, visszafelé tőlünk nem megy semmi, ezáltal nem tud elrontani semmit:)

Mivel tud többet mint az analytics?

 1. Pontosabb adatokat mutat mivel az Analyticson kívül a SR adatait is használja, a kettőt aggregálja és így semmilyen rendelés pl. nem veszik el az éterben többé.
 2. Ad tippeket és tanácsot, mit tegyél ha látod, hogy visszaesett a látogatottságod SEOból
 3. Olyan adatokat tud mutatni, amelyeket az Analytics nem: PL: Megmutatja a termékekek konverziós ráta szerint - az analitika ilyet nem tud
 4. Átmennek a vevők e-mail címei és különböző szegmensek alapján ki tudod exportálni őket és adni nekik egy remek ajánlatot ami alapján visszajönnek.
 5. Nem kell manuálisan keresgetned a dolgokat, minden készen ott van.

+1 Sokkal szebb, átláthatóbb

Milyen havi munkamenet és vásárlási szám mellett használható eredményesen?

A csomagokat úgy alakítottuk ki, hogy mindenki számára értékes legyen és hogy mi is érdekeltek legyünk az egyes webáruházak bevételének növelésében. Van egy FREE csomagunk, amely kielégíti a webanalitikai igényeit minden most induló webáruháztulajdonosnak, akár már heti 2-5 rendelés számtól tud értékes információkat találni és a tippeket felhasználni, hogy minél hamarabb elérje a következő szintet. A PRO csomagok éves bevételi sáv alapján és boltok száma alapján lettek meghatározva és a FREE-hez képest lesznek benne folyamatosan haladó funkciók is. Így minél nagyobb bevételt ér el egy webáruház - remélhetőleg köszönve a mi közbenjárásunknak - annál nagyobb csomagot tud választani.

Jelenleg a PRO-ban lévő többletfunkciók - ami miatt érdemes igénybe venni a bevezető akciónkat:

 1. Éves intervallum: akinek már több hónapja/éve működik a webáruháza, nem elegendő a heti és havi adatokat elemezni. Érdemes nézni az egész évre vonatkozó adatot, összehasonlítva az azelőtti éves adatokkal.
 2. Potenciális csomagok: tudjuk mérni, hogy mely termékek voltak a webáruházban gyakran együtt megvásárolva, ez alapján adunk ajánlásokat, hogy mely termékekből érdemes csomagajánlatot készíteni, ezzel növelve az átlagos kosárértéket és a bevételt.
 3. SEO kulcsszavak hatékonysága: aki SEOzik, annak meg tudjuk mutatni mely kulcsszavakra érdemes leginkább optimalizálni és becslést tudunk mutatni, hogy ha arra a szóra előre kerül, mennyi többletbevételt érhet el.

További PRO funkciók hamarosan:

 1. Facebook hirdetések elemzése
 2. Vásárlók exportja lojálitási szint alapján - hogy küldhess nekik egyedi üzenetet
 3. Konverziós csatorna - a pénztárfolyamat egyes lépéseinek teljesítménye, konverziója
 4. Iparági elemzések
 5. Személyre szabott tippek - mesterséges intelligencia alapon

Gyakran változó kínálat (modell, méret) hogy működik?

Ha a ShopRenterben változatképző paramétereket használsz és minden egyes változat egy új termék, új cikkszámmal, akkor a változatok teljesítményét külön tudod nézni a Conversificben.

Ha viszont a Működési fülön megadható változatokat használod, amikor ugyanaz a cikkszám a termékváltozatnak, akkor azokat a Conversific is egyben kezeli.

Mik a feltételei annak, hogy valaki a legtöbbet ki tudja hozni a szolgáltatásból? (pl. a termékek ne legyenek több kategóriába besorolva, ne legyenek a termékeknek variánsai, napi min. 500 látogató a korreláció vizsgálathoz, stb.)

 1. Legyen Analyticsban engedélyezve az e-ker átadás + demográfiai adatok mérése
 2. Legyen Search Console fiók, ami jól van beállítva a domainhez - ez a SEO hatékonyság modulhoz szükséges
 3. Minél több darab és többfajta termék van, a termékoptimalizálás annál hasznosabb számodra.
 4. Minél több a rendelés, annál több információt tudunk adni neked, hiszen ha heti 5 rendelésed van, őket valószínűleg név szerint tudod, egyesével ki is tudod elemezni őket, felhívni őket, de 50-nél erre már se idő, se energia.
  A jelenlegi tapasztalatok alapján heti körülbelül 500-1000 látogatótól és 5-10 rendeléstől tud érdemi információkat nyújtani a rendszer. Az ennél magasabb számok csak tovább javítják a használhatóságot. 3000 látogató és heti 30 vásárlás felett már igazán komoly következtetések is levonhatóak.
 5. A termékek több kategóriába történő besorolása jelenleg azt eredményezi, hogy egy termék eladási statisztikái több kategória teljesítményében is megjelennek, ez azonban arányaiban jól szemlélteti, hogy mely kategóriák teljesítenek jól és melyek rosszul. A termék variációkat, amennyiben a variációknak külön cikkszáma van a rendszer külön termék ként kezeli. A rendszerben jelenleg látogatáson alapuló modulok nem igazán vannak. A fő fókusz a rendeléseken és a konverziós arányon van. Persze nem árt ha van napi 50-100 látogató de nem ez a rendszer használhatóságának szűk keresztmetszete.
 6. Nem baj, ha a termékek több kategóriában vannak benne, de nyilván a főkategóriád lesz ez alapján ami a legtöbb bevételt hozza, viszont a TOP 10-ből a többi 9 sorrendje adhat érdekes információt számodra. Valamint, ha sok kategóriád van ki tudod zárni azt, hogy melyik az, amiből már hónapok óta nem vásárolt senki.

Egyéb hasznos anyagok a Conversifikről:

Magyar blogbejegyzés:

https://www.shoprenter.hu/blog/adatvezerelt-donteshozatal-es-megalapozott-uzleti-lepesek-a-conversific-segitsegevel

Kézikönyv és útmutató:

https://www.shoprenter.hu/Conversific-kezikonyv.pdf

Bemutató ppt:

http://conversific.com/download/Conversific_atlathato_webaruhazelemzes.pdf

Did this answer your question?